Fordonspunkten Garanti

Hos Fordonspunkten erbjuder vi alltid 6-12 månaders garanti på den bil du köper. Vi har valt att bygga ett helt eget garanti program, där du som kund kontaktar oss vid problem. Alltså inget krångel med garanti bolag etc. Eftersom vi enbart har välservade bilar och som dessutom är varudeklarerade så kan vi garantera deras kvalitet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt bilköp. Vill du veta mer om våra garantier så hör gärna av dig.
Fordonspunkten Large

Large är vår mest omfattande garanti som omfattar de flesta mekaniska och elektroniska komponenterna. I princip är det bara delar som omfattas av normal service och underhåll som inte ingår i Large. Large är förmodligen den mest omfattande garantin för begagnade bilar. Denna garanti går att få på bilar som är max 8 år och har en kilometersträcka på max 120 000 km.

Fordonspunkten Medium

Garantin omfattar reparation av fel på följande specificerade delar inklusive arbete: ABS-styrenhet, AC-kompressor, AC-styrenhet, Airbagmodul, Airbagstyrenhet, bromscylinder, bromsförstärkare, drivaxel, generator, kamaxelgivare, kardanaxel, laddtrycksregulator, luftmängdmätare, mechatronik, momentomvandlare, motorns invändiga rörliga delar, motorns styrenhet, motortempgivare, oljepump, styrservopump, spindelhus, startmotor, styrväxel, turboaggregat, växellådans invändiga rörliga delar och länkage. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 170 000 km

Väljer man att köpa en bil utav oss utan att teckna till garanti ifrån oss så levererar vi bilen med trafiksäkerhetsgaranti enligt branchens normer.

Omfattning av trafiksäkerhetsgarantin: Garantin gäller för de trafiksäkerhetskomponenter som omfattas av den obligatoriska kontrollbesiktningen.

Giltighetstid 3 mån / 3000 km.