Finansiering

När du köper en bil av oss på Fordonspunkten kan du få hjälp med att finansiera ditt köp. Det är inte alltid man har allt sparat men vi vill inte att det ska hindra dig från att kunna köpa en bil som du behöver. Kontakta oss för mer information om hur finansieringen går till.

Vi hjälper dig till ett tryggt billån med förmånlig ränta
Tillsammans med Santander Consumer bank ser vi till att du får ett tryggt billån med en förmånlig ränta. Santander Bank är en av världens största banker och är ledande i Europa på finansiering av fordon.

Ett billån är anpassat efter dig och din bil. Du lämnar bilen som säkerhet och betalar av bilen i takt med att värdet på den minskar. Det gör billånet billigare än ett så kallat blancolån eller att låna på din bostad, då finns risken att du betalar av bilen långt efter att du bytt bil.

Med ett billån från Santander får du en månadskostnad som passar dig och du kan amortera extra, förlänga eller förkorta lånetiden när du vill utan kostnad. Låneskydd ingår de första månaderna, vilket gör att du slipper betala ditt billån om du skulle bli av med jobbet eller bli sjuk.