Garanti

Hos Fordonspunkten erbjuder vi alltid garanti på den bil du köper. Därför har vi valt att samarbeta med Solid motorgaranti. Eftersom vi enbart har välservade bilar och som dessutom är varudeklarerade så kan vi garantera deras kvalitet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt bilköp. Vill du veta mer om våra garantier så hör gärna av dig.
Large

Large är vår mest omfattande garanti som omfattar de flesta mekaniska och elektroniska komponenterna. I princip är det bara delar som omfattas av normal service och underhåll som inte ingår i Large. Large är förmodligen den mest omfattande garantin för begagnade bilar på marknaden. Denna garanti går att få på bilar som är max 7 år och har en kilometersträcka på max 120 000 km.

Medium

Medium kompletterar Small med ytterligare en rad mekaniska och elektroniska komponenter i bilen. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 170 000 km

Small

Small är utformad för dig som köper en något äldre bil och/eller med högre körsträcka. Small omfattar de väsentligaste delarna i bilens drivlina. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 220 000 km.

Väljer man att köpa en bil utav oss utan att teckna till garanti ifrån Solid så levererar vi bilen med trafiksäkerhetsgaranti enligt branchens normer.

Omfattning av trafiksäkerhetsgarantin: Garantin gäller för de trafiksäkerhetskomponenter som omfattas av den obligatoriska kontrollbesiktningen.

Giltighetstid 3 mån / 3000 km.